Hvis dit vand
er forurenet har du brug for et godt filtreringssystem, som er konstrueret
til at fjerne disse specifikke forureninger.
Len Porzio skriver: "Tillad mig at være lidt
hyklerisk. Personligt har jeg besluttet at leve med mit vand, som er forurenet
med både bakterier og kemikalier fra bøndernes udledninger
af pesticider og kvælstofbaserede kemikalier. Min logiske begrundelse
- god eller dårlig - er, at ligemeget hvad de spreder ud på
jorden, så har jeg hele mit liv allerede indtaget disse stoffer,
fra de grønsager, de dyrker.
Men tilbage til bakterierne. Den bedst smagende KOMBUCHA
jeg nogensinde har lavet, skete med dette forurenede vand, før
jeg fik vandet analyseret og behandlet. Nu koger jeg bare vandet i 10
minutter og KOMBUCHA'en smager virkelig godt, men måske ikke helt
så godt som før. Hvad skal jeg sige, vores bakterieflora
smagte rigtigt godt. Faktisk er dette et bevis på Kombuchas styrke
til at afvise de fleste fremmede bakterier. Hvis de kan leve i KOMBUCHA,
er der ingen risiko for at de vil skade dig, og du har måske allerede
nogle af disse organismer optaget i organismen.".
|
|