Naturmedicin og sundhedsdrik fra Det Fjerne Østen
 !  Omgangen med forurenet vand

Hvis dit vand er forurenet har du brug for et godt filtreringssystem, som er konstrueret til at fjerne disse specifikke forureninger.

Len Porzio skriver: "Tillad mig at være lidt hyklerisk. Personligt har jeg besluttet at leve med mit vand, som er forurenet med både bakterier og kemikalier fra bøndernes udledninger af pesticider og kvælstofbaserede kemikalier. Min logiske begrundelse - god eller dårlig - er, at ligemeget hvad de spreder ud på jorden, så har jeg hele mit liv allerede indtaget disse stoffer, fra de grønsager, de dyrker.

Men tilbage til bakterierne. Den bedst smagende KOMBUCHA jeg nogensinde har lavet, skete med dette forurenede vand, før jeg fik vandet analyseret og behandlet. Nu koger jeg bare vandet i 10 minutter og KOMBUCHA'en smager virkelig godt, men måske ikke helt så godt som før. Hvad skal jeg sige, vores bakterieflora smagte rigtigt godt. Faktisk er dette et bevis på Kombuchas styrke til at afvise de fleste fremmede bakterier. Hvis de kan leve i KOMBUCHA, er der ingen risiko for at de vil skade dig, og du har måske allerede nogle af disse organismer optaget i organismen.".

 

 !   Miljøspørgsmål

Beholder og overfladeareal
Høje temperaturer
Lave temperaturer
Klor
Mug
Grøn eller sort te?
Sæsonudsving




©2002 e.fahlberg e-mail: f@hlberg
Alt om Kombucha